Solidar Local, primul festival de muzică din sufrageria ta

Bogdan Doltu, co-fondatorul, mpact Hub Bucharest, Maidan Grup și Mixtopia, alături de iaBilet.ro, casele de producție Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground și MCs cunoscuți de la radiouri românești, organizează pe 1 mai Solidar Local, primul festival online de muzică ce vine în ajutorul cadrelor medicale din prima linie. Biletul de intrare va fi o donație către Asociația Dăruiește Viață.

Sub umbrela „Cel mai mare festival de muzică din sufrageria ta”, pe 1 mai, pe site-ul SolidarLocal.ro, vor fi o serie de concerte susținute de unii dintre cei mai renumiți artiști din portofoliile caselor de producție partenere – Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica și Les Elephants Bizarres sunt doar o parte din line-up.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie să facă o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul iaBilet.ro. În urma acestei donații pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care îl pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmări artiștii implicați în campanie.

”Criza actuală ne-a afectat pe mulți dintre noi, însă este important să nu ne dăm bătuți. Mi-am dorit să contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale și cei care luptă pentru ca ele să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Ideea unui festival a apărut oarecum natural, căci asta făceam și înainte de criză. Sper să fie o ocazie de a apropia oamenii prin muzică, chiar dacă rămânem fiecare acasă și de a-i îndemna la a face bine”, a declarat Bogdan Doltu, co-fondator Mixtopia și Maidan Grup.

”#ReușimÎmpreună este mesajul pe care Dăruiește Viață desfășoară campania de strângere de fonduri pentru spitalul modular și echipamentele și aparatura medicală pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevărat și, pe măsură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este și acest exemplu, ne dăm seama că împărtășim această idee cu mulți alții cărora le pasă. Solidaritatea și responsabilitatea sunt două lucruri importante de care trebuie să dăm dovadă înaceastă perioadă.”, spune Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

Lista completă artiștilor, precum și programul festivalului vor fi anunțate curând pepagina de Facebook SolidarLocal și pe site.

SolidarLocal este susținut de Radio Guerrilla și iaBilet.ro. Saatchi & Saatchi + The Geeks și 360 Revolution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *