Trei speakeri de urmărit la Instacamp 2019

Pe scurt, particip și la Instacamp, un eveniment organizat de Evensys și inspired by Häagen-Dazs. Și după cum am spus atunci când am fost la iCEE.fest : Upgrade 100, mai am de bifat GPEC Summit și pot să zic că am fost la toate evenimentele de social media, (digital) marketing, e-commerce ș.a.m.d.

Acestea fiind zise, iată care sunt cei trei speakeri pe care musai trebuie să-i urmărești la Instacamp:

  • Vlad Eftenie, lector dr. la UAUIM, arhitect și blogger, vladeftenie.ro. Sunt sigur că prezentarea lui va fi la înălțimea fotografiilor postate pe Facebook și Instagram. Și mai mult ca sigur va vorbi (și) despre colaborarea lui cu Huawei (brand ambassador?) și / sau companiile care produc echipamente foto;
  • Vali Bărbulescu (DJ, fotograf) – basically, mă gândesc la melodiile “Addicted” și “Black sunglasses” (feat. David DJ, RMA 2012). Cred că prezentarea lui va fi despre “visual content of Instagram”, dar asta rămâne să vedem;
  • Marian Hurducaș, blogger și founder @ Necktie Agency. Dacă la Webstock a vorbit despre content pe Facebook, acum va vorbi despre content pe Instagram.

Dacă nu ai apucat să te înscrii la eveniment, poți să o faci aici.

Foto : Facebook / Instacamp

PS : Cei de la Evensys ne oferă și niște cifre despre conferință : au participat 250 de creatori de conținut, 330 de cafele băute, 275 de materiale publicate despre    și ∞ aprecieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *