#Bestphotospot, un proiect de Vlad Eftenie & NUCA

Probabil știți deja de noul proiect al lui Vlad Eftenie, #Bestphotospot (voiam să scriu despre el mai devreme dar am zis să mai aștept, poate apar noi detalii despre el – ce presupune, cum va funcționa and so on).
Acestea fiind zise, proiectul a fost dezvoltat cu ajutorul Cristianei Oprea și NUCA – New Urban Creative Agency -, o agenție specializată r Motorsport PR, visual storytelling and business development (tot ei au realizat și noul design al blogului lui Vlad Eftenie).
Harta cu locațiile numai bune de fotografiat o găsiți aici, iar o descriere a proiectului mai jos:

View this post on Instagram

Doamnelor si domnilor, proiectul #BestPhotoSpot este acum online, sub forma de harta cu pinuri foto. https://vladeftenie.ro/bestphotospot Utilitatea hartii consta in corelarea live cu pozitia relativa a fiecarui utilizator. Cu google maps instalat si localizare gps, un click pe un pin photo iti deschide traseul din locul in care te afli, pana la locul fotogenic ales. Harta este in proces de update permanent, am inceput cu vreo 20 de locuri bune de pozat in oras. In timp voi adauga si sfaturi foto legate de orientare, moment, lumina, anotimp, compozitie. Ideea este de a oferi un ghid al Bucurestiului fotogenic, fara a da insa retete, ci repere de orientare si localizare. Talentul si inpiratia fiecaruia ii va fi ghid spre obtinerea unor fotografii extraordinare, spre o descoperire a orasului 🙂 Mai mult, am pus si o rubrica de “locuri secrete”, acele locuri mai greu de gasit in oras, dar cu poveste. Din cand in cand voi adauga astfel de locuri, cu pinuri diferite. Ma gandesc sa oragnizez si mici concursuri, din timp in timp 🙂 Bucurestiul fotogenic va apartine! Dati mai departe, sa se afle! Dezvoltarea acestei rubrici este posibila cu sprijul @crissoprea @nucagency #bestphotospot

A post shared by Vlad Eftenie (@veftenie) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *