Povești din Taxiul cu Bomboane : Ciorăpelul cu Bomboane (și cărți), ediția 2016

Pregătiri la Bomboland

Totul a început după ce am cărat la gunoi vreo 5-6-7 cărucioare de carton (foste cutii de pantofi reciclate conform normelor UE).

*

Cristi m-a numit Chief Toy Tester (adică să verific jucăriile, dacă sunt în stare de funcționabilitate sau nu), eu am zis “Bine, merge și așa, danke Schanke”. Și m-am distrat de minune, și mi-am amintit de copilărie, și de lună, și de soare. Cred că mi-au trecut prin mână vreo 7-8 saci, la plușuri nu m-am băgat pentru nu sunt zona sau aria mea de expertiză.

Două momente mi-au rămas în minte, primul când am asamblat șina de cale ferată pentru un trenuleț (m-am jucat vreo oră cu el). Al doilea a fost marcat de o trompetă la care am cântat melodia din “Dallas” (anul acesta merg pe Melrose Place).

În afară de CTT, am ajutat pe unde și cum am putut (CSF, NCSF).

Dacă bine îmi amintesc, am avut peste 1000 de pachete și am mers la 3 spitale de copii și șase școli speciale.

Avem costum de Scooby-Doo.Îl probăm pe Radu.

Hehe, Cristi a venit la un moment cu un costum de Scooby-Doo și l-a testat pe mine (dat fiind faptul că Scooby-Doo este unul dintre eroii mei preferați din lumea desenelor animate,  nu am avut nimic împotrivă, ba chiar am zâmbit).

Așadar și prin urmare, m-au îmbrăcat în Scooby timp de 2 zile (am cedat la Grigore Alexandrescu, mi-era prea cald în costum).

Țin minte că la Spitalul “Alfred Rusescu” am intrat la un curs de neonatologie sau ceva de genul (acolo este și Catedra de Pediatrie a UMF “Carol Davila” București) și la Spitalul “Marie Curie” am acordat un interviu – în calitate de personaj de desen animat.

*

Anul acesta o luăm de la capăt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *