Gaudeamus 2017, în perioada 22-26 noiembrie la Romexpo

Târgul Internaţional GAUDEAMUS va avea loc în intervalul 22 – 26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo (deschiderea oficială a ediţiei va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 12.00).

Invitatul ediției de anul acesta este Comisia Europeană, prezentă cu un stand generos şi cu un program de evenimente bogat şi variat, adresat profesioniştilor din industria de editare şi publicului larg. Preşedintele de onoare va fi binecunoscutul dramaturg și jurnalist Matei Vișniec.

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.

Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Ne vedem pe acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *