Peste 1,800 soluții digitale pentru afaceri la Internet&Mobile World 2016

Peste 1,800 de produse și servicii digitale vor fi prezentate la Internet&Mobile World în această toamnă, cea mai amplă expo-conferință de soluții digitale și IT pentru afaceri din Europa Centrală și de Est. Desfășurat pe 5-6 octombrie la Romexpo București, evenimentul reunește participanți de pe tot continentul pentru 2 zile de sesiuni de prezentări pe cele 5 scene și interacțiuni cu peste 130 de expozanți. Organizatorii au pus la dispoziția celor interesați să participe în zona expozițională un număr limitat de bilete cu acces gratuit, care pot fi accesate prin completarea formularului tipului de bilet “Networker” de pe www.imworld.ro.

Concept IMW 1
Peste 8,000 de participanți în cele 2 zile de eveniment

Între 5 și 6 octombrie, la Romexpo sunt așteptați peste 8,000 de factori de decizie din peste 4,500 de companii din țară și din Europa, interesați să descopere soluții de digitalizare a afacerilor în care sunt implicați. Gama de servicii și produse este variată, fiind prezenți peste 130 de expozanți din domeniile infrastructură, securitate, device-uri, IoT (Internet of Things), digital marketing, e-commerce, software pentru business și soluții cloud.
Având în vedere multitudinea de soluții prezente în expoziție, vizitatorii sunt îndemnați să descopere soluții personalizate pentru business-urile în care sunt implicați. Serviciile de IT și digital pot ajuta la dezvoltarea și creșterea afacerilor de pe piața locală, iar participanții reprezintă peste 25 de industrii – IT, telecomunicații, servicii bancare, Horeca, FMCG, publicitate, energie, imobiliare, pharma și multe altele. Aceștia vor beneficia de spații de networking extinse, unde pot găsi noi parteneri și furnizori, ale căror soluții sunt pliate pe nevoile individuale pentru fiecare companie și industrie.
Telekom Romania este pentru a cincea oară sponsorul principal al Internet&Mobile World. Oficialii grupului de companii consideră evenimentul ca fiind “spațiul ideal în care se întâlnesc jucători mari din industrie cu antreprenori și experți în tehnologie.”

5 scene cu peste 130 de speakeri

Aflat la cea de-a 5a editie, Internet&Mobile World aduce impreuna peste 130 de speakeri internationali si locali pe cele 5 scene din eveniment: Main Stage, Marketing-Innovation, Dev, Enterprise Solutions si Digital Marketing & E-Commerce. Aici vor fi dezbatute ultimele trenduri in materie de solutii de digital si IT pentru afaceri, printre care robotica in business, cybersecurity, dezvoltarea aplicatiilor mobile, realitate virtuala, JavaScript, Java, platforme IoT si multe altele.
Cele peste 90 de sesiuni vor fi desfasurate pe parcursul celor 2 zile, iar unii dintre primii speakeri confirmati sunt Markus Kramer, Partener la BRAND AFFAIRS, Nathan Waterhouse, CEO si co-fondator la OI ENGINE IDEO, Dom Boyd, Head of Strategy & Planning la ADAM&EVE DDB, Maarten Leyts, CEO al TRENDWOLVES si multi altii. Lista completa poate fi consultata pe site.
Accesul pentru cele 2 zile se face pe baza biletelor achizitionate in prealabil. Pana pe 18 august sunt disponibile un numar limitat de bilete cu acces gratuit in spatiul expozitional, prin completarea unui chestionar pe site-ul www.imworld.ro. De asemenea, profesionistii de marketing si programare pot accesa continut specializat pe cele 2 scene dedicate din cadrul evenimentului, Marketing-Innovation Stage si Dev Stage. Numarul de bilete pentru aceste scene este limitat, iar rezervarile se pot face pe site-ul www.imworld.ro.
Main Partner: Telekom Romania
Digital & E-commerce Stage Partner: MasterCard
Dev Stage Partner: Raiffeisen Bank
Marketing-Innovation Stage Partner: MiniCRM
Sponsori: Xerox, Medialine, Luxoft, M247 Europe, BitDefender, Avangate, RINF Tech, Viva Telecom, Luxoft Training, Voxility

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *