HTC 10 la Vodafone România (precomandã)

Utilizatorii Vodafone Romania isi pot inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul vodafone.ro.

Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul HTC 10 includ, gratuit, cate un difuzor Bluetooth JBL Charge 2.

Noul smartphone dispune de un display de 5,2 inchi, Quad HD Super LCD 5 cu ecran Gorilla Glass, cu muchii curbate. Terminalul dispune de o camera principala de 12 MP HTC UltraPixel, cu autofocus asistat de laser si de o camera frontala de 5 MP cu autofocus. Ambele camere includ, in premiera, stabilizare optica a imaginii.

Sistemul de operare Android 6 cu interfata HTC Sense este sustinut de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, quad-core, 64-bit, de pana la 2,2Ghz. Smartphone-ul are doua versiuni de memorie interna, de 32 si respectiv 64 GB, ambele extensibile pana la 2TB, alaturi de o memorie RAM de 4GB.

HTC 10 stabileste un nou standard in privinta calitatii sunetului, prin noile difuzoare BoomSound editie Hi-Fi, functia Profil Audio Personal si castile audio Hi-Res.

De asemenea, la capitolul conectivitate, noul HTC 10 este compatibil USB 3.1 Gen1, Type-C. Capacitatea bateriei noului smartphone este de 3000 de mAh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *