Cum a fost la primul meu training despre ecosistemul Apple

Astazi am participat la primul training despre ecosistemul Apple (iPhone, iPad, MacBook),organizat de iStyle Romania in magazinul din Bucuresti Mall / Mall Vitan (ieri a fost in Baneasa Shopping).

Sub motto-ul “Toata stiinta de care ai nevoie”, workshop-ul a fost sustinut de un consultant acreditat Apple (care s-a laudat un pic cu faptul ca i-a instruit foarte bine pe toti angajatii iStyle Romania) si s-a axat pe modul in care putem integra in viata de zi cu zi produsele Apple mentionate de mine mai sus.

Mai exact despre functiile “Continuity” si “Hands – off” :

  • Prima permite continuare unei activitati (editarea unui document sau a unui e-mail, reluarea web-browsing-ului) de pe iPhone pe iPad sau MacBook cu conditia ca Bluetooth-ul sa fie activat.
  • A doua permite preluarea apelurilor de pe iPhone pe iPad sau MacBook (FaceTime, Skype).

Am mai aflat de faptul ca pe iPhone poti introduce un numar de cinci amprente (Touch ID) sau ca datele se sterg automat daca gresesti passcode-ul de zece ori.

Mai mult de atat, Apple trimite update-urile de software direct la utilizator (Google trimite prima data update-urile la producatorii de smartphones – Samsung, LG, Huawei -, acestia modifica Androidul cu aplicatiile lor si il trimit mai departe la operatorii de telefonie mobila si  …o totala birocratie tehnologica I must say).

Ca o concluzie, acum imi doresc si mai mult sa trec pe un laptop / notebook Apple.

image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *