Traficul de date, în rețeaua Vodafone, în week-end-ul 13 – 14 februarie 2016 (P)

Update 1

Traficul de date generat in retea continua sa creasca, inregistrand o crestere de 35% in intervalul 10:00 si 16:00, comparativ cu acelasi interval orar din 6 februarie 2016.

Printre judetele care inregistreaza cele mai mari cresteri ale traficului de date, in intervalul 10:00-16:00, se numara aceleasi judete – Bucuresti (Ilfov), Prahova si Constanta – cu variatii cuprinse intre 23% si 55%. Judetul Prahova se distinge cu o crestere procentuala record, respectiv de 55% fata de acelasi interval orar din weekend-ul anterior.

In privinta tipului de utilizare a traficului de date, predomina, in continuare, continutul video, urmat de site-urile de socializare si browsing.

Intervalul orar in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a traficului de date este 15:00 – 16:00.

Update 2

“Va informam ca prima zi a week-end-ului in care Vodafone Romania ofera tuturor utilizatorilor de servicii de telefonie mobila din Romania internet nelimitat si gratuit a decurs in parametri optimi.

 Fata de ziua de sambata a weekend-ului precedent, traficul de date generat in retea a inregistrat o crestere de 37% in primele 24 de ore, cu un record la ora 20:50, cand am avut cel mai mare numar de utilizatori activi.

 In privinta tipului de utilizare a traficului de date, in continuare predomina continutul video, urmat de browsing si social media”.

Update 3

Traficul de date generat in retea duminica, intre 00:00 si 14:00, a inregistrat o crestere de 38%, fata de acelasi interval al zilei de 7 februarie, in weekend-ul anterior.

 In intervalul 00:00-14:00, regiunea Bucuresti-Ilfov a inregistrat cresteri de consum de trafic de date de peste 30%, comparativ cu acelasi interval orar, inregistrat duminica trecuta.

 Judetele care au cea mai buna performanta, in termeni de crestere a consumului de trafic de date, se mentin, in continuare:  Bucuresti, Prahova si Constanta. Judetul Prahova continua sa inregistreze cresterile cele mai mari, respectiv de 58% fata de acelasi interval orar din weekend-ul anterior.

 In ziua de duminica, intervalul orar in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a traficului de date este 13:00 – 14:00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *