iPhone 6S și iPhone 6S Plus, disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone România (P)

Cele mai recente modele de iPhone, iPhone 6S și iPhone 6S Plus, sunt disponibile de astăzi în întreaga rețea de magazine Vodafone România, dar și ale partenerilor.

Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, a declarat : „Ne face plăcerea să oferim cel mai bun iPhone în cea mai rapidă rețea. Suntem mândri pentru cea mai recentă recunoaștere a performanței rețelei noastre – în septembrie 2015, am fost recunoscuți drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, potrivit unui studiu extins emis de OpenSignal”.

poza-4.jpg

Terminalele pot fi folosite în cea mai rapidă rețea 4G alături de abonamentul RED 89, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/lună și 1.5 GB/ lună trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone.

La acesta se adaugă și Vodafone Supernet™, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

Recent, Vodafone România a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de către OpenSignal. Informația din raport are ca sursă 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date în perioada iunie-august 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *