A V-a ediție a proiectului „Enel – City of Energy” a debutat în cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

Proiectul „Enel – City of Energy”, lansat în urmă cu 5 ani cu scopul de a transforma orașul în care trăim, a debutat și anul acesta în cadrul turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy. Primul post de transformare ales de Enel pentru ediția din 2015 a fost inaugurat odată cu meciul demonstrativ de dublu dintre echipa formată din Ilie Năstase / Andrei Pavel și echipa Mansour Bahrami / Henri Leconte, înfățișează imagini din istoria tenisului mondial și este situat în centrul Bucureștiului, în Parcul Izvor.

Artistul Alex Baciu a transformat într-o operă de artă cei patru pereţi ai postului de transformare Enel.

În 2014, proiectul City of Energy a debutat pentru prima dată în cadrul Turneului de Tenis ATP Năstase Țiriac, cel mai mare turneu de tenis din Sud Estul Europei. Unul din posturile de transformare ale Enel din apropierea Arenelor BNR a devenit o operă de artă urbană purtătoare a simbolurilor sportului alb, sub semnătura artistului Obie Platon. Pe postul de transformare și-au lăsat atunci autografe cele mai importante nume ale tenisului mondial precum Ilie Năstase, Andrei Pavel, croatul Goran Ivanisevic și francezul Cédric Pioline.


Despre City of Energy

Enel, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, derulează, pentru al patrulea an consecutiv, proiectul City of Energy, ce contribuie la îmbunătățirea și schimbarea orașelor în care trăim în locuri pline de culoare și energie, oferind posturile sale de transformare ca suport pentru artă urbană. Urmând modelul pe care compania l-a implementat cu mult succes în Spania, City of Energy s-a dovedit a fi un real succes pentru România și a fost primit cu mult entuziasm de comunitatea urbană. Reprezentanții acestei comunități au avut ocazia să își lase amprenta în diferite zone ale Bucureștiului, schimbând posturile de tranformare Enel în opere de artă moderne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *