Business Club Conferences, cel mai important eveniment de business pentru studenți

Băieții și fetele din Business Club, comunitate a asociației studențesti „Voluntari pentru Idei și Proiecte”, organizează anul acesta cea de-a  V-a ediție a evenimentului Business Club Conferences, în perioada 27-29 aprilie în București, în incinta hotelului Capital Plaza și în 5, respectiv 7 mai în Cluj și Iași.

În cadrul evenimentului, tinerii aspiranți la o carieră în antreprenoriat vor avea oportunitatea de a intra în contact direct cu personalități de pe scena romanească și internațională de afaceri.

Prin tematica și activitățile din cadrul său, evenimentul ia forma unui mediu de învățare nonformală adresat tinerilor cu înclinații antreprenoriale, dar și celor care doresc să ocupe o poziție înaltă în ierarhia unei companii. Astfel, proiectul oferă studenților o viziune completă asupra demarării și implicațiilor gestionării unui business. Invitați precum Kostas Loukas (Manager General la Microsoft România), Camelia Șucu (owner Class Living), Florentin Banu (fondator BanuInvest), Dragoș Anastasiu (Președinte Eurolines Group), dar și Felix Pătrășcanu (Cofondator FAN Courier), vor avea ocazia de a inspira și motiva tinerii prin intermediul:

  • Conferințelor – vor fi împărtășite experiențe profesionale, modalități de a depăși provocări în afaceri, dar și sfaturi utile pentru a conduce o afacere.
  • Meselor rotunde – vor avea loc dezbateri și vor fi abordate în detaliu subiecte de interes pentru viitorii antreprenori.
  • Workshop-urilor – se vor desfășura prin intermediul unor activități practice menite să ajute participanții să aprofundeze noțiuni teoretice din domeniul antreprenoriatului.

Tematica zilelor este aleasă astfel încat să cuprindă o sferă largă de subiecte de interes:

  • București:
  1. Day 1 – Entrepreneurial Culture
  2. Day 2 – From Idea to Successful Start-up
  3. Day 3 – International Business Day
  • Cluj – Next Generation Entrepreneurship.
  • Iași – Becoming Agents of Change.

Înscrierile pentru participarea la Business Club Conferences se fac pe site-ul bcconferences.ro până la data de 26 aprilie. Participarea la eveniment este gratuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *