„Shopping în avanpremieră” la QuickMobile

QuickMobile a lansat serviciul premium „Shopping în avanpremieră”, prin care clienții pot beneficia primii de produse disponibile în exclusivitate în România pentru o anumită perioadă de timp.

Serviciul a fost lansat odată cu cu disponibilitatea în stoc a celor mai în vogă telefoane ale momentului – Samsung Galaxy S6 și S6 Edge. Prețurile încep de la 3.499,90 lei, pentru modelul Galaxy S6 de 32GB, în timp ce vârful de gamă, modelul Galaxy S6 Edge, de 128 GB, costă 4.999,90 lei, terminalele fiind disponibile în culoarile alb, negru, auriu, albastru și verde.

Modelul Galaxy S6 al celor de la Samsung vine cu un ecran capacitativ touchscreen Super AMOLED de 5 inch, procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 sau Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57 și sistem de operare Android v5.0 (Lollipop). În plus, este rezistent la apă și praf și beneficiază de senzor pentru citirea amprentelor.

Vârful de gamă, modelul Samsung Galaxy S6 Edge, vine echipat cu procesor Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex, ecran curbat pe ambele margini, cu touchscreen capacitativ super AMOLED și 3GB de memorie RAM. Telefonul utilizează sistemul de operare Android Lollipop cu interfață TouchWiz și se bucură de o cameră foto îmbunătățită, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică, funcție autofocus și LED flash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *