QuickMobile oferă comisioane de până la 20% prin programul de marketing afiliat Profitshare

QuickMobile a devenit advertiser în platforma de marketing afiliat Profitshare în categoria IT&C. Astfel, afiliații Profitshare pot, începând cu 1 aprilie 2015, să beneficieze de avantajele substanțiale obținute prin promovarea produselor.

Gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, anual, compania aduce în portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind în exclusivitate pe piața locală.

Fiecare vânzare generată prin afiliații Profitshare le va aduce acestora comisioane diferite în funcție de categoria din care fac parte produsele promovate. Toate comisioanele depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat. Astfel, acestea pornesc de la 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria „Gadgets” (brățări fitness, smartwatch, camere video etc.) şi ajung la 20% pentru articolele din categoria „Accesorii” (huse, stick-uri USB, carduri de memorie, încărcătoare, căști), dar și pentru articolele listate în categoria „Branduri de lux”

QuickMobile își dorește să devină unul dintre primii 3 advertiseri din Profitshare după valoarea totală a comisioanelor oferite afiliaților.

Premii pentru afiliaţii Profitshare


Odată cu implementarea Profitshare, QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toți afiliaţii Profitshare. Acesta se va desfăşura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 16 GB .Restul premiilor oferite pentru locurile doi și trei, constă într-o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.

Mai mult, toți afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisionalor încasate, au șansa să câștige prin tragere la sorți o tabletă Nokia Lumia 2520.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *