Gilles Simon (14 ATP), principalul favorit al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

trofeu.jpg
Ilie Năstase (stânga) și Philippe Charles Lhotte, CEO BRD – Groupe Société Générale (dreapta)

După cum spune și titlul, elvețianul Gilles Simon este principalul favorit al turneului BRD Năstase Ṭiriac Trophy (triplu campion la București în 2007, 2008 și 2012). Acesta este urmat de croatul Ivo Karlovic, aflat în premieră pe tabloul de joc, și de cehul Lukas Rosol (finalist în 2014, deţinător al titlului în 2013). Surpriza ar putea veni însă din altă direcţie – din partea lui Guillermo Garcia-Lopez, lui Marcos Baghdatis, lui Andreas Seppi,  lui Viktor Troicki sau a lui Sam Querrey.

Alături de Jean-Julien Rojer, Horia Tecău îşi va apăra titlurile cucerite în 2012, 2013 și 2014.

Meciul demonstrativ Enel „4 Stele Pline De Energie” va fi susţinut de Henri Leconte, Mansour Bahrami, Ilie Năstase și Andrei Pavel (sâmbătă, 25 aprilie).

Bilete și intrări libere


Biletele BRD Năstase Ṭiriac Trophy sunt disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, librăriile Cărturești, Humanitas) și online pe eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Preţul biletelor variază între 15 și 50 de lei. La doar câteva zile de la lansare, abonamentele BRD Năstase Ṭiriac Trophy au fost sold-out, iar în acest moment biletele pentru semifinalele și finalele de simplu și dublu s-au vândut în proporţie de 60%.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârsta preșcolară, elevii, studenţii și pensionarii beneficiază de acces liber și între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

„Năstase-Ṭiriac Trophy”, trofeul 2015 creat de artistul Ioan Nemţoi


Ediţia 2015 își va premia campionul cu un nou trofeu semnat de artistul român Ioan Nemţoi. Creaţia urmează linia trofeelor create de artist în cadrul ediţiilor anterioare, fiind conceput în cele două culori reprezentative turneului, roșu și negru. Forma trofeului reunește trei cercuri, simbolice ideii de minge, dinamism și continuitate, a lipsei limitelor și a infinitului de posibilităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *