Vodafone, certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie din România (P)

7649106460_80b233f36c_c.jpg
Flickr / Vodafone România

Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date și telefonie mobilă, după masurări efectuate în toate rețelele mobile din România.

În comparatie cu alte rețele din România, măsuratorile arată că rețeaua Vodafone România a obținut certificatul „Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfășurat de auditorul independent P3 Communications. Campania de testare a rețelelor s-a desfășurat în 15 orașe mari din România – Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara –, dar și pe șoselele dintre aceste orașe.

Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications. Toți operatorii au fost notificați în același timp, în avans.

Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizată companiei Vodafone România de către P3 communications, în urma măsuratorilor performanței rețelei.

Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România : „Strategia noastră este de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de rețea din România și acest certificat furnizat de către un auditor independent ne confirmă eforturile continue și demonstrează avansul Vodafone la nivelul întregii piețe. Încă de la lansarea Supernet™ 4G, am observat că traficul de date crește constant, în timp ce expansiunea continuă a rețelei 4G a determinat o creștere substanțială atât a consumului de date 4G, cât și a numărului de utilizatori 4G.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *