În România, 1 din 10 copii se naşte prematur

Simona-Halep-Parteneriat-Dorna-3.jpg

Și are nevoie de îngrijire medicală specială încă din prima oră de viaţă.

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România, se alătură luptei pentru viață a copiilor născuți prematur prin campania „Grijă pentru copii”. Aceasta a fost lansată în urmă cu 2 ani de Dorna și „Asociația Salvați Copiii”, iar scopul este unul clar : dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din țară, dar și informarea corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România.

A, și răspunsul la întrebarea „De ce susține Simona campania?” : „Am ales să susțin campania Dorna pentru că întotdeauna am avut o relație specială cu copiii din jurul meu. Știu cum este să lupți din greu pentru ceea ce îți dorești, să întâmpini obstacole și, cu toate acestea, să mergi mai departe, dar nu pot să îmi imaginez cum este pentru acești copii care, înainte să afle ce înseamnă viața, sunt nevoiți să lupte pentru ea.”

FYI : Din 2013 și până în prezent, Dorna a contribuit la dotarea a 30 de maternităţi din România cu echipamente de specialitate.

Mai jos aveți și spotul TV (nu mă întrebați de melodie, nu o știu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *