Pentru al treilea an consecutiv, Fundația Vodafone România organizează un concert caritabil la Sala Radio din București

Scrisori-pentru-Mos-Craciun_01.jpg

Radio România și Fundația Vodafone România organizează, pentru al treilea an consecutiv, un concert caritabil la Sala Radio din București. Spectacolul va fi susținut pro-bono de mai mulți artiști români: Mira, Alexandra Ungureanu, Cojo & Andrei, Bibi și Corul de copii Radio România.

Ca în fiecare an, la finalul spectacolului, cei 274 de copii din centrele de zi și de plasament susținute financiar de Fundația Vodafone România își vor primi darurile de Crăciun. Darurile sunt achiziționate cu sprijinul angajaților Vodafone, prin programul „Scrisori catre Moș Crăciun”. Astfel, angajații își aleg câte o scrisoare a unuia dintre copiii incluși în programele ONG-urilor susținute de Fundația Vodafone România și îndeplinesc dorințele exprimate în scrisoare. „Scrisori pentru Moș Crăciun” este o campanie inițiată de Fundația Vodafone România în anul 2010.

Cei 274 de copii care sunt invitați la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii celor 10 ONG-uri partenere : Asociația Hercules; Asociația Sfântul Arhidiacon Ștefan; Centrul de Plasament Sfântul Iosif; Fundația Edelweiss; Asociația Mia’s Children; Asociația Diaconia Ajutor Internațional; Asociația SOS Satele Copiilor; Asociația „Little People”, Fundația Chance for Life și Fundația Principesa Margareta a României.

Dintre dorințele exprimate de copii în scrisorile către Moș Crăciun se regăsesc: mașinuțe cu telecomandă, elicoptere, rechizite, ghiozdane echipate complet, truse de pictură, undiță de pescuit, trompetă sau chitară, laptop de jucărie și, nu în ultimul rând, sănătate pentru ei și pentru toți cei ce le sunt apropiați. Mulți dintre copii au cerut, anul acesta, un cadou simbolic și pentru sora sau fratele mai mic și au ținut să îl intrebe pe Moș Crăciun despre renii lui și despre cum e viața la Polul Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *