Utilizatorii Cartelei Vodafone au acces gratuit, timp de un an, în aplicația mobilă Zonga (P)

zonga-3.jpg

Nu știu alții cum sunt, dar Zonga powered by Vodafone îți pune la dispoziție gratuit, pe smartphone, tabletă, smart TV sau desktop, 25 milioane de melodii sau 1.800.000 de artiști români și străini. Ce înseamnă acest lucru? Poți asculta 480769 de melodii pe săptămână sau 68.493 de melodii pe zi. Gândește-te că poți da o petrecere oricând și oriunde – în punctul cel mai înalt al unui munte, la miezul nopții.

În altă ordine de idei, vorbim de peste 2 milioane de ascultări lunare pe Zonga (peste 60% dintre ele făcute de pe smartphone). Este pentru prima dată când un operator telecom integrează muzica nelimitată, gratuit, pentru utilizatorii serviciilor prepaid.

Prin aceasta ofertă, valabilă până la 31 decembrie 2014, puteți asculta oricând online muzica voastră preferată și puteți descoperi artiști, melodii și albume noi. Un client Vodafone trebuie să utilizeze o cartelă Vodafone activă și să nu intre, pe parcursul celor 12 luni, în perioada de grație. Bine, traficul în aplicație se consumă din pachetul de date inclus sau se taxează conform tarifelor standard.

 

2 Replies to “Utilizatorii Cartelei Vodafone au acces gratuit, timp de un an, în aplicația mobilă Zonga (P)”

  1. accesul gratuit la Zonga nu cred ca incanta prea mult utilizatorii, avand in vedere ca daca vor sa foloseasca aplicatia trebuie sa isi consume din traficul de date…si cum internetul este plin de muzica care poate fi descarcata gratis…nu va prea mare avantaj…

    1. Here’s the catch : consumul de trafic de internet este aproape de 10 ori mai mic, iar utilizatorul consuma de 3 ori mai putin din autonomia bateriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *