Vodafone Call +, serviciul prin care interlocutorii pot partaja conținut multimedia

Ravinder-Takkar.jpg
Ravinder Takkar, President & CEO Vodafone România

Vodafone România a lansat astăzi VoLTE (Voice-over-LTE), parte a pachetului de servicii Vodafone Supernet și o inovație în domeniul apelurilor de voce, furnizată prin dezvoltări importante ale rețelei. Spre deosebire de rețelele tradiționale celulare, Voice-over-LTE se folosește de rețelele 4G pentru a transmite traficul de voce. Call+ este un serviciu bazat pe această tehnologie și permite apelantului să adauge mai multă informație pe ecranul persoanei apelate – prioritatea apelului, subiectul discuției și o imagine. Când apelul este în curs, interlocutorii pot partaja conținut multimedia (va fi afișat pe ambele display-uri ale celor două terminale). O experiență mai interactivă, mai productivă și personală. Terminalele compatibile Call+ din portofoliul Vodafone România sunt Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 și Huawei Ascent P7 (lista evoluează în permanență). Vodafone Call+ va fi disponibil din 2015. Idei principale :

  • VoLTE este o inovație de rețea ce redefinește serviciile de voce, sub umbrela Supernet™ ;
  • Call+ asigură mai multă interactivitate, productivitate și personalitate apelurilor de voce, prin intermediul tehnologiei VoLTE;
  • Vodafone este primul operator din România și printre primii operatori din Europa care lansează tehnologia VoLTE și testează serviciile Call+.

Și discuția cu Simona Halep :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *