Vodafone România a deschis un nou magazin în centrul istoric al Bucureștiului (P)

Odată cu lansarea iPhone 6 & iPhone 6 Plus, Vodafone România a inaugurat un nou magazin în centrul istoric al Bucureștiului (strada Lipscani, nr. 27, în locul cafenelei Gregory’s Coffee Right). Magazinul are o suprafață de 100 de metri patrăți și este dispus pe două niveluri. La parter găsim patru puncte de vânzare și cele mai noi smartphone-uri sau tablete, iar la etaj o zonă specială de relaxare. În plus, magazinul pune la dispoziția clienților Wi-Fi gratuit de mare viteză.

Bogdan Lerescu, Head of Terminals @ Vodafone România, ne-a spus că magazinul va avea și terasă (la primăvară).

lansarea-noului-magazin-Vodafone-Lipscani.jpg
Vodafone Lipscani

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt disponibile de ieri în rețeaua de magazine Vodafone, alături de un pachet special creat, RED 49 : convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională , 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internaționale și în roaming, acces pe întreaga perioadă contractuală la TV prin SeeNow și muzica prin Zonga powered by Vodafone. Noile terminale sunt puse în valoare de Vodafone Supernet™ .

Și acum o fotografie cu primul client Vodafone România cu iPhone 6 :

primul-cumparator_iPhone-6.jpg

  • Noul magazin este aliniat la conceptul global de design Vodafone, iar angajații sunt pregătiți să ofere consultanță specializată în domeniul smartphone-urilor.
  • Cele mai așteptate terminale ale momentului, iPhone 6 și iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie în noul magazin și în întreaga rețea Vodafone, în pachete speciale, alături de beneficiile Supernet™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *