Festivalul Naţional de Teatru îşi extinde agenda cu un eveniment caritabil, licitația „Dăruind, vei dobândi”

Festivalul Naţional de Teatru îşi extinde agenda cu licitația „Dăruind, vei dobândi”, un eveniment care va avea loc la sediul Galeriilor Artmark (Palatul Cesianu-Racoviță, nr. 5, sâmbătă, 1 noiembrie, ora 12:00).

Licitația este organizată de UNITER și ARCUB, cu sprijinul Artmark, și este compusă din obiecte de artă, obiecte personale sau artefacte-mărturii ale activităţii teatrale oferite de Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Marcel Iureș, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Mihai Dinvale, Emilia Popescu, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Margareta Pâslaru, Florina Cercel, Ion Caramitru, Mircea Diaconu, Mihai Mălaimare și Rodica Mandache. În rolul de maître-priseur vor intra, alături de comisarul Artmark Adina Matei, Mircea Diaconu, Florina Cercel, Diana Lupescu, Mihai Dinvale și Carmen Tănase.

Schiță de costum, Doina Levintza

Sumele strânse în urma licitației caritabile vor merge către artişti aflați în situații precare, semn că nu au fost uitați de public sau de colegi și vor fi încasate, precum și distribuite de către reprezentanții UNITER. Din poziția de operator și de susținător al acestui eveniment caritabil organizat de UNITER, Artmark își exprimă speranța în reeditarea de către UNITER a acestui proiect caritabil și în anii următori.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 27 – 31 noiembrie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *