Aurel Netin, Country Manager Lenovo RO & BG : „Tableta este mai mult un dispozitiv de familie.”

10342916_695114783912677_4472870141578877599_n.jpg
Foto : Internet & Mobile World

Am ajuns și la Internet & Mobile World 2014.

În prima zi am rămas la standuri – am făcut un „business risk taker test” la standul Samsung (plus o mică declarație de dragoste față de brand) și m-am jucat cu un smartphone și o tabletă InFocus la standul Mozilla.

În a doua zi am aflat de la Aurel Netin, Country Manager Lenovo RO & BG, că această companie (n.a. – Lenovo) valorează 34 de miliarde de dolari și că este prezentă pe toate ecranele. Tableta este mai mult un dispozitiv de familie, iar smartphone-ul va fi hubul prin care vom accesa lumea de afară. Acum se vorbește despre „the internet of everythings” – mașini, TV-uri, wearables – și despre următorul pas : smart cities, smart factories and smart homes.

De la Mugur Pătrașcu, Managing Partner iLeo, am aflat că internetul este singurul loc unde poți să ai o comunitate (internetul este 99% gunoi). L-am întrebat pe Bogdan Aron, Director of Strategy and Product 2Parale,  cât câștigă blogosfera din afiliere (sumă anuală). Răspunsul : „Piața e foarte mică”. În afară  de asta, avem și ideea din titlu (în traducere : „Ești blogger și ai un brand personal? Uită de chestia asta până nu e prea târziu.”).

Revin cu un articol despre chestiile interesante pe care le-am văzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *