QuickMobile a livrat primele telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Precomandate în premieră și livrate în aceiași zi cu cele din Statele Unite – posibilitatea pe care QuickMobile a oferit-o fanilor gigantului american Apple din România imediat după lansarea oficială. Tot ce au avut de făcut cei mai pasionați consumatori ai brandului Apple din România a fost să își aleagă modelul de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus potrivit pentru ei, să plaseze comanda în magazinul online al QuickMobile și să aștepte curierul.

quickmobile-romania-iPhone-6-2.jpg

Tudor Tiboc, CEO QuickMobile, a spus în felul următor : „Nu am dorit doar sa aducem in premiera iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ci am vrut in primul rand sa cream o altfel de experienta de cumparare pentru cei din Romania. QuickMobile si-a propus sa arate ca se poate si fara cozi, linii de asteptare si ore pierdute la usa magazinelor si mai ales ca se poate in Romania. Si a reusit fara nicio urma de indoiala deoarece primele modele de iPhone 6 si iPhone 6 Plus deja au parasit depozitul nostru si au plecat spre clienti.”

quickmobile-romania-iPhone-6-1.jpg

2 Replies to “QuickMobile a livrat primele telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus”

  1. E o realizare. Cand compania mama permite comercializarea doar pe anumite piete iar tu, din capatul batranului si uitatului continent vii si vinzi, intr-adevar, fara coada, fara batai de cap, e o realizare. Cum au reusit, nici nu conteaza. Bravo lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *