Burn Residency 2014 : Primul webisod apare pe 19 iulie

burn-Residency-Bootcamp-1.jpg

Burn lansează pe 19 iulie burn Residency Webisodes, o serie de episoade despre experiența trăită de cei 18 DJ din toată lumea în burn Residency Bootcamp (21 iunie-7 iulie). Cei 18 au fost selectați din peste 6000 de participanți din toată lumea și au avut parte de training-uri, seminarii și provocări lansate în momente neașteptate.

Mai exact, au învățat de la cei mai buni : Pete Tong, Carl Cox și John Digweed, alături de invitați – Jay Lumen, Maceo Plex și Uner. Phillip Straub este head mentorul programului.

Philipp-Straub-Carl-Cox.jpg

Bogdan Tănase (BOg) despre experiența din bootcamp : „Primele zile au fost mai grele pentru că erau camere de filmare peste tot. Apoi m-am obișnuit cu asta și cu ritmul în care se desfășurau activitățile zilnice – cred că dădeam aproximativ 6-7 interviuri pe zi. Oricum, de-abia aștept să văd sâmbătă primul webisod, o să privesc cu alți ochi experiența din Bootcamp”. Trailer-ul pentru burn Residency 2014 mai jos, 

Premiera va avea loc sâmbătă, 19 iulie, iar la final îi veți descoperi pe cei 5 DJ care au câștigat cele 5 rezidențe din Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *