Burn Residency 2014 Bootcamp : BOg reprezintă România la Ibiza

rooftop.jpg
BOg (primul rând de jos, centru) : „Am șansa de a cunoaște foarte mulți oameni pasionați de ceea ce fac și învăț lucruri noi constant. Fiecare zi e nouă provocare pentru mine și aștept cu nerăbdare să văd ce aduce și următoarea săptămână.”

Burn Residency este un eveniment tare simpatic organizat în fiecare an, în Ibiza (între 21 iunie și 7 iulie). Anul acesta au aplicat peste 6000 de DJ din toată lumea – 18 dintre ei sunt în Ibiza as we speak. Mentorii de anul acesta sunt Carl Cox, Pete Tong, Philipp Straub și John Digweed, iar „asistenții” sunt Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky și Tom Novy.

Acest bootcamp presupune o serie de cursuri intensive și seminarii cu DJ legendari ai momentului și provocări între participanți, iar la final cei mai buni 5 DJ vor câștiga rezidențe pe timpul verii. La sfârșitul sezonului, cel mai bun dintre ei va câștiga o rezidență într-un club prestigios din insulă. 100.000 de euro vor fi investiți în cariera lui ca DJ.

Partenerii Burn Residency 2014 sunt Café Mambo, Sankey’s și Privilege, iar cei de la Vevo și Ibiza Sonica Radio 95.2 se vor asigura că mixurile participanților vor ajunge la urechile pasionaților de muzică electronică din toată lumea.

Burn Residency 2014 : Facebook | Youtube | Instagram 

La Burn Residency Mix Off Romania 2014 a fost așa :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *