Fără internet mobil, dar pasionat de muzică și informatică (P)

10254980_232825606909944_1820333332267438810_n

Alexandru Tâlnaci are 10 ani și este elev în clasa a IV-a la școala din Radovanu. Deși pare mic, acesta a participat anul acesta la faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – INFOMatrix, la categoria „scurtmetraje” cu filmul „My Story” (mai jos). Fiind vorba de informatică, Alexandru a prelucrat filmul în Sony Vegas Pro 11.Proiectul lui a fost evaluat de un juriu internațional și prezentat în limba engleză. Mai mult de atât, anul viitor va concura la secțiunea dedicată studenților.

Alex mai este membru în grupul muzical „Funny Crazy People” și îi place mult limba engleză.

De aici.

 


 

Odată cu lansarea campaniei „Împreună aducem toată România pe Internet”, Vodafone lansează oferta de Paște pentru clienții care își reînnoiesc abonamentul sau își fac unul nou – Easy, Smart sau RED : trafic dublu de date mobile pentru 2 ani, iar în funcție de valoarea abonamentului avem și un bonus care constă în internet nelimitat pentru o perioadă de până la 4 luni. Mai adăugăm minutele internaționale și în roaming și un pachet complet de aplicații : Zonga și Seenow pentru divertisment și Vodafone Cloud & Protect pentru o experiență sigură de utilizare.

 

Să fiu mai explicit :

 

  • Abonații pachetelor Easy, Smart sau RED vor primi trafic dublu de internet, pe toata durata contractului, prin bonusul special “Dublu Net” (valabil pentru clienții noi și cei existenți care își reînnoiesc abonamentul) Bonusul se activează  automat in cazul pachetelor RED, iar pentru abonamentele Easy & Smart se activează la cerere, la *100# .
  • Vodafone oferă promoțional experiența utilizării internetului nelimitat, prin bonusul special Net fără limite (se activează automat pentru clienții care semnează sau își reînnoiesc un abonament din familiile Smart sau RED. Acesta este activ timp de 1 lună pentru abonamentele Smart și RED 25 / 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 si RED 59.
  • Compania adaugă un nou abonament, RED 25, cu minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea natională, 250 de minute internationale, 400 MB trafic de date (800 MB cu bonusul special), 15 GB spațiu de stocare în Vodafone Cloud și acces gratuit la Vodafone Protect, cu posibilitatea achiziționăîrii unui smartphone la un preț special (Samsung Galaxy Express 2, la 9 Euro).
  • Clientii pachetelor RED vor avea incluse și mai multe minute internationale pe mobil sau în roaming, iar utilizatorii pachetelor RED 45 și RED 59 vor putea folosi traficul de date inclus în abonamentul de bază (2GB, respectiv 3GB) și în roaming.
  • Noua ofertă vine  și cu telefoane la prețuri speciale. Abonații Smart 13 pot opta pentru noul Vodafone Smart 4 Mini la 1 Euro (TVA inclus), abonații Smart 19 pot alege LG L70 la 9 Euro (TVA inclus),  abonații RED 29 pot opta pentru LG G2 Mini la prețul de 19 Euro (TVA inclus), iar clienții RED 59 pot opta pentru Samsung Galaxy S5 la 129 Euro (TVA inclus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *