Lidl’s Valentine Kiss sau cum te poți săruta cu prietena în fața laptop-ului

image

Cu ajutorul unui webcam sau cu aplicația de Android/iOS.

Băieții și fetele de la MRM România au creat o aplicație pentru web și mobile bazată pe face recognition (în cazul nostru kiss recognition). Aplicația analizează în timp real cele două fețe, măsoară proximitatea și mișcarea buzelor și apoi ne trimite un mesaj de validare (validează sărutul). Campania se desfășoară la nivel european în perioada 3-14 februarie.

Nir Refuah (GM si Chief Creative Officer, MRM România) spune cam așa : „Conectăm romantismul cu tehnologia ți cu retailul. Aplicația pe care o lansăm azi va detecta iubirea în 24 de țări din Europa. Trebuie să spun că această aplicație a fost cea mai bine testată și documentată. De fapt, încă o mai testăm…”. Iubirea ne este mereu pusă la încercare, așa că avem un mare QED. 

Echipa MRM România pentru această campanie este compusă din Nir Refuah (GM & Chief Innovation Officer), Ionela Buta (Client Service Director), Vlad Macarie (Senior Art Director), Sandra Bold (Copywriter), Matei Goncea (Account Manager), Dany Manea (Senior Action Script Programmer).

52f0c7bb65b4a

Pe web la lidlkiss, iar pentru Android sau iOS mai jos :

Android app on Google Play

via IQads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *