Bărbații adevărați primesc fularul albastru

albastru

Ca să termin 2013 bine și să încep 2014 mult mai bine, mă voi implica și în campania „Bărbații adevărați primesc fularul albastru”. Ideea nu aparține vreunui brand, ci a celor de la Adra România care luptă împotriva violenței în familie : „Ca de fiecare dată, campania încearcă să se detașeze de trendul victimizării, specifice campaniilor împotriva violenței în familie, și să ofere modalități mai creative și mai eficiente de a lupta împotriva acestui fenomen extrem de răspândit în România”.

Campania are la bază întrebările „Ce este un bărbat adevărat?”,  „Mai există bărbați adevărați?” sau „Cum îi putem aprecia public pe aceștia astfel încât să arătăm că normalitatea arată altfel și că bărbații violenți nu sunt o generalitate?” și își propune încurajarea comportamentului pozitiv și aprecierea bărbaților adevărați care iubesc, prețuiesc și protejează bunul lor cel mai de preț și anume familia. Încă nu am familia mea (soție și copii), dar v-am mai spus eu cât de mult țin la bunica și mama mea (și le iubesc desigur).

Fularul de culoare albastru- regal este gândit „ca un cadou ce poate fi oferit Bărbaților Adevărați de către soții, prieteni sau familii ca simbol al aprecierii și al încurajării comportamentului pozitiv, plin de iubire și respect față de cei apropiați, poate fi primit printr-o donație de doar 20 RON în contul campaniei și care acoperă strict cheltuielile de producție și expediere a produsului”.

Eu voi comanda fularul luni!

Mulțumesc Marina pentru atenționare 😀

One Reply to “Bărbații adevărați primesc fularul albastru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *