Foarte bine McCann Erickson România! A fost foarte bine!

Desigur că m-am gândit la melodia aceasta când am scris titlul articolului.

Pe scurt : Mega Image și McCann Erickson România le-a făcut o farsă celor de la Times New Roman. Anume că le-au construit un magazin „Mega Image” fix în redacția lor cu tot tacâmul : casierie, rafturi cu produse. anunțuri cu promoțiile pe care le desfășoară lanțul de magazine și cele mai noi spoturi radio. Tot aranjamentul a fost făcut duminică pe la 17.

Toată ideea pornind de la articolele de pe TNR despre Mega Image : „Un angajat Mega Image a muncit o luna intr-un magazin gresit: ‘Sunt atatea, le mai incurc!”, „Mega Image promite ca daca esti al patrulea la coada va deschide un magazin nou in maxim 3 minute!”,Intors din vacanta, un bucurestean a gasit un magazin Mega Image deschis in propriul apartament” sau „Premiera! Mega Image anunta deschiderea unui Mega Image nou intr-un Mega Image mai vechi”.

Eu unul nu aș vrea să fiu în locul celor de la TNR sau să intru în zona de tragere a celor de la McCann (nu sunt oricum, dar nu se știe cum te ia viața – desigur pot să vă confirm că viața mi-a făcut-o bine de multe ori). Dar oricum superbă farsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

via IQads

4 Replies to “Foarte bine McCann Erickson România! A fost foarte bine!”

  1. Cam slabut joaca baietii de la TNR… Evident ca “farsa” nu s-ar fi putut face decat cu acordul si sprijinul lor. Si, cel mai probabil, la initiativa lor…

    1. Mă cam îndoiesc de chestia asta, dar niciodată nu vom afla ce și cum. Eu zic că doar au fost luați pe nepregătite 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *