Trei lucruri pe care mi le puteți spune oricând

Din categoria „Să facem un pic de lumină”, astăzi vă voi dezvălui cele trei lucruri pe care mi le puteți spune indiferent : de vremea de afară, că sunt alegerile locale/parlamentare/prezidențiale, proteste anti-RMGC/Free Gigi/ 6% pentru educație (din categoria #unitisalvam), de faptul că se califică România. Xau de alte evenimente cotidiene care fac țara asta frumoasă.

Cum nu fumez și beau alcool mai rar, nu puteți să-mi ziceți „Nu mai fuma Radu!”/„Nu mai bea Radu”. Așa că mai jos aveți shortlist-ul :

  1. Puteți să-mi spuneți să nu mai dau banii pe prostii (gen agende, brelocuri, etc). Am cumpărat vreo 20 de gheare de la Chupa Chups când eram mai mic și le-am pierdut (pe unele și la ștrandul din Oltenița);
  2. Puteți să-mi spuneți : „Ai prietenă Radu?”. Una dintre întrebările chintesențiale pentru ființa mea, adresată în special de mama și de sora mea (care mi-a spart timpanul (prin telefon cum ar veni) când am vorbit cu ea acum două săptămâni);
  3. Puteți să-mi spuneți că sunt nesimțit (eu am să râd, dar gândiți-vă la starea de satisfacție pe care o veți avea). Mar rar mi se spune așa (mama mi-a zis-o în față), dar poate ne îndreptăm în direcția opusă.

fixing_myself-1280x1024

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *