Media, mobile și advertising la Future of Media Conference

Pe 5 decembrie anul acesta va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel prima ediție a conferinței „Future of Media”, organizată de oamenii harnici și simpatici de la Evensys în parteneriat cu Nokia și Microsoft. Unde vom avea și partea de Future of Mobile, la care vor fi abordate teme din domenii precum Mobile Payment, Mobile Content and Application, Mobile Commerce, Mobile & Social Networking și Location Based Services (conferința Future of Mobile). Iar în cele patru sesiuni interactive participanții vor afla care sunt avantajele și dezavantajele noilor platforme media și vor descoperi subiecte actuale precum Second Screen, On Demand TV, Social TV, Smart TV sau Real Time Marketing.

Speakerii încă nu au fost anunțati, dar vom avea specialiști din media, telecom, tehnologie, advertising, marketing, dezvoltatori de aplicații mobile, jurnaliști și bloggeri tech.

Dacă vreți să participați la acest eveniment, puteți să vă acreditați la întregul eveniment ca bloggeri sau reprezentanți media. Desigur că și specialiștii in mobile pot solicita o invitație gratuită pentru sesiunea Future of Mobile, iar cei din companiile de comunicare sau advertising sau media planning își pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre Future of Media : Website | Facebook

Și o să vă mai țin la curent cu informații despre această conferință (așa mai personal).

Untitled-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *