Dilema apei calde pe timp de noapte în București

Pe scurt : RADET a accept propunerea PMB (Primăria Municipiului București) de a sista pentru o perioadă de timp furnizarea apei calde pe timp de noapte (între orele 22.00 și 5.00, începând cu 3 octombrie). Soluții sunt multe : o petiție online, prosteste #unitisalvamapacalda, să includem apa caldă în patrimoniul mondial UNESCO, trecem peste cumva. Dar asta este situația și în provincie (la mine la Oltenița de exemplu).

Iar amicul meu Mario de Mezzo a zis-o foarte bine :

„Imi pare rau daca postarea mea va cadea in derizoriu! Dar bucurestenii au de ales: fac dragoste in frig sau raman nespalati dupa… Uite asa explici perfect ce e aia o dilema! :))”

via Facebook/Mario De Mezzo

Și explicația :

Primăria și RADET nu primesc agent termic de la Electrocentrale București, compania care aparține Ministerului Energiei, și nu primește la nivelul comenziii pe care o dă în fiecare zi, la temperatura 80 – 85 grade, ci la o temperatură foarte scăzută, în jur de 60 de grade, și e în imposibilitatea de a asigura acest agent termic, caldura, pentru bucureșteni. Problema nu este la RADET, e la Electrocentrale.”

via digi24.ro

dreamstime_s_2744004

© Grapix | Dreamstine.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *