Ideea este că trupa Iδέα e de ascultat

Aseară am dat cu prezența prin clubul Fabrica (da – am fost în club, nu cădeți pe spate, și voi ați mers/mergeți) la concertul caritabil trupei Iδέα pentru Big Build 2013 (la care sper să ajung să ajung și eu joi cu bloggerii dacă strâng 200 de lei). Desigur că iar am ajuns primul la un eveniment, așa că am mai stat de vorbă cu Cezar & restul bloggerilor până când a început concertul.

Cum am spus mai devreme, concertul a fost organizat pentru a strânge fonduri pentru ediția de anul acesta a Big Build. Eveniment care presupune construirea unei case de cultură și reabilitarea unei școli, a unei grădinițe și a unui dispensar în satul Vizurești (la 25 de km de București). Desigur că și eu voi contribui cu o sumă din cei 200 de lei (pe care îi am special puși într-o carte), dar o să-mi sun toți apropiații să îi stimulez și pe ei (adică ei vin cu banii până la suma respectivă, iar eu joi voi pune bicepșii la treabă construind).

Dacă vreți să vă implicați, îmi puteți da un mesaj pe Facebook, un mail sau un telefon.

Cât despre muzica pe care o cântă subsemnații, aceasta oscilează între ambiental, jazz și dub. Cât despre partea de melodii, solista a interpretat aseară și poezia „Luceafărul” a lui Mihai Eminescu. Dar și melodia de mai jos care a intrat deja în playlist :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *