Am terminat-o cu Champions League. Mă duc la Bloggers Open 2013

Exact. Îi las visul ăsta lui Cristi Borcea și mă duc spre clasamentul ATP. Tenisul e un sport mai nobil, mai antrenant. Așa că am decis să-mi iau… mă rog – știți voi ce vreau să spun… și să mă duc la primul turneu de tenis pentru bloggeri și bloggerițe desigur. Acceptând astfel provocarea lansată de Andreea.

Dar ce îmi aduce mie tenisul?

În primul rând, acțiunea dinamică pe care o are un meci de tenis și senzația de a te ține cu sufletul la gură. Primul meci de tenis l-am văzut cu unchiul meu când aveam 10 ani. Și de atunci am început să descopăr și magia acestui, deși nu am prea exersat. Mai este și partea aceea de istorie (eu întotdeauna merg și pe acest culoar când vine de un domeniu), care poate fi o sursă de inspirație pentru cei care vor să facă carieră din acest sport.

Și în al doilea rând această carte scrisă de Ion Țiriac și Ilie Năstase. Pe care am găsit-o din întâmplare printre cărțile din bibliotecă și am citit-o.

Mai menționez că Bloggers Open 2013 este un eveniment organizat de GM Tennis și susținut de Orange, Sony Mobile și Sarto Made to Measure. Deci ne vedem pe 12 octombrie la Complex Ramada Parc?

PS : Nu suntem profesioniști, dar cu siguranță ne vom distra.

Logo-Vectorial-GM-300x300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *