Ambasador la Webstock 2013

Cică am primit pe la ora 15 un mail în care eram anunțat de ideea din titlul articolului. Bine că eu eram cu o fată la un suc la bar, dar vorba aceea cu „the country is burning and Radu tries to hook up with a girl”. Din ce am citit în e-mail-ul respectiv, cică e de bine. Am și confirmat.

Și desigur că mai pot lua pe cineva cu mine cu condiția „sa activeze in domeniul comunicarii, marketing, PR  sau sa fie blogger, si am dori sa fie implicat si pasionat de domeniu, astfel incat evenimentul sa isi pastreze caracteristicile ce ne plac atat de mult noua, dar si voua”, ca să-i citez pe cei de la Evensys și ca să nu avem neplăceri.

Aș vrea să vă spun și despre Webstock Awards, premiile oferite pentru cele mai frumoase, creative și inedite proiecte din online din ultimul an în România. Desigur că mai aveți timp să vă înscrieți până pe 31 august, în competiție nu pot participa proiectele care au fost înscrise la edițiile anterioare Webstock. Și desigur un singur proiect la o singură categorie. Procesul de jurizare se desfășura conform următorului program : între 2-9 septembrie este etapa de preselecție și notarea finală  în perioada 10-20 septembrie.

Pentru ultimele informații legate de eveniment – Webstock : Website | Facebook | Twitter (inclusiv hashtag-ul #webstockro).

Desigur că Webstock este organizat de oamenii frumoși de la Evensys și Vodafone (sunt curios dacă anul acesta vom avea și special speakers ca anul trecut) cu sprijinul LG, Staropramen, Bitdefender și HP.

Și în rest ne vedem pe 27 septembrie la JW Marriott Grand Hotel Bucharest și la petrecerea Staropramen de după Webstock Awards.


One Reply to “Ambasador la Webstock 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *