O scurtă părere de vis-à-vis despre tenișii Converse

Eu unul nu sunt prea pretențios când vine vorba de încălțăminte. Adică port cam orice (în afară de șlapi desigur) de orice culoare. Și desigur că sunt și mici excepții în ceea ce privește purtarea pantofilor la ocazii mai speciale (adică nu prea mă simt în feng-shui așa). De obicei merg pe adidași primăvara și toamna, pe bocanci iarna și vara pe sandale.

Dar eu unul nu prea înțeleg cum un băiat poate să poarte vara la vreo 37 de grade încălțăminte din categoria teniși Converse (de genul celor albaștri, dar de culoarea neagră și de 2-3 ori mai înalți). Bine că poate tu ești rocker din acela înfocat, dar totuși afară e cam cald. Dar bine că eu nu sunt cine știe cine ca să judec moda rockerilor din ziua de astăzi, dar afară nu sunt 20 de grade (sau mai puține). Înțeleg că vor să iasă în evidență, dar în primul rând să avem bun simț.

Și ca să vă faceți o idee despre ce fel de Converse, am găsit oarecum o poză asemănătoare (cei din imagine sunt cu platformă și sunt pentru fete, dar eliminați-o și gândiți-vă că șiretul și forma pantofului ajunge aproape de genunchi).

Foto via Mall Boutique

2997074

One Reply to “O scurtă părere de vis-à-vis despre tenișii Converse”

  1. Mie imi plac foarte mult tenisii conversi, nu se demodeaza, este printre putinele tipuri de incaltaminte care nu se demodeaza, pot fi adaptati la diversecombinatii vestimentare, unele chiar indraznete. Eu ii port cu drag, si sunt nelipsiti din dulapul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *