Alăturați-vă clanului sau vom avea probleme

Bine mă că eu acum glumesc (nu sunteți obligați, doar dacă vreți). Eu unul deja am depus jurământul : „Juri pe macaroana sa aperi cu http-ul onoarea acestui clan? Accepti sa te faci frate de url cu ceilalti membri ai clanului? Vei lupta pana la caderea serverului pentru ca taiteii sa zbandeasca?” și m-am alăturat clanului „Tăiței familiști”.

Vă anunț că din clan mai fac parte Cristi (il capo) Alexandra (consigliere), Loredana, Feri Teglas, Răzvan și subsemnatul (sub numele de Alchimistul). Și mai urmează ca alți bloggeri să vină alături de noi.

Dacă vreți să faceți parte din clan, trebuie să vă înscrieți în numele nostru (vezi mai sus) pe aplicația celor de la Hutton (după ce dai un like la pagină) și să pună cât mai multe poze cu retețe cu tăiței (după ce le-ai gătit).  Sunt niște pași simpli (luați-i ca pe o listă de task-uri pe care trebuie să le îndepliniți cu succes ca să intrați în clan) și anume :

Fotografia cu felul gătit trebuie încărcată în aplicația menționată mai sus, cu condițiile ca :

  • fotografia să fie originală
  • felul de mâncare gătit să fie vizibil (focalizare pe farfurie sau masa în ansamblu, familia la masă, etc), felul gătit să fie în mod obligatoriu unul dintre tipurile de paste participante în concurs : spaghete, fusili, lasagne, taitei, penne.
  • fotografia să aibă titlu cu o scurtă descriere în care să se menționeze explicit tipul de paste cu care s-a gătit rețeta cu

Și cu mențiunea că „votarea se va realiza luând în considerare numărul de likes al fotografiilor. Primele 16 fotografii cu cel mai mare număr de likeuri cumulate în perioada desfășurării concursului, vor fi desemnate câștigătoarele premiilor puse în joc.” Și că participantul să fie inscris cu datele cerute de prin regulament pentru identificare.

Era să uit – strigătul de luptă al clanului este „Să curgă sooooos!”.

razboiul-clanurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *