Săli de teatru unde ar trebui să ajungeți

Săli de teatru ceva mai neconvenționale spre deosebire de aranjamentul clasic pe care îl vedem de obicei (ca o sală de cinema).Ci mă refer la săli teatru unde scena este centrală și spectatorii stau în jurul ei pe scaune (sau bănci), unde este o atmosferă mai intimă și unde te poți simți ca acasă (sau ca în club cum o să vedeți): Așadar vă recomand :

  1. Sala de spectacole de la MNAC (etajul 4).Am fost la piesa „X mm din Y km” de Gabriela Cărbunariu (dacă îmi amintesc bine), bazată pe dosarele fostei Securități.O mostră din ce a fost anul trecut găsiți aici.
  2. Teatrul de Artă (Strada Sf. Ștefan 21).Sala nu cred care o capacitate mai mare de 100 de locuri, dar pentru un spectacol e tocmai potrivită.Am văzut „Io te-am făcut, io te omor” cu Andreea Bibiri.
  3. Teatrul Tabu – Legere Live.Sala situată aproape de Universitate (Piața Rosetti nr.5), e un loc foarte mișto (cu un ușor aspect industrial) pentru spectacole de teatru, concerte sau spectacole lectură.Neconvenționalul constă în faptul că spectatorii pot sta pe scaune sau pe laterale pe țevi (da – ați citit bine).
  4. Sala Nouă (Teatrul de Comedie) situată pe str. Sf. Vineri 11 (Piața Unirii, este destul de ok pentrul un spectacol.Dar prea cald.Spectatorii au opțiunea de a sta pe bănci sau pe scaune.De asemenea, parterul clădirii unde se află sala este foarte primitor.
  5. Teatrul Act (Calea Victoriei 128) are o sală destul de mare, băncile fiind dispuse în jurul scenei.Ce-i drept, mai sunt câteva locuri dispuse în afară spațiului inițial.
  6. Sala de la Teatrul Masca (Bdul Uverturii 70-72) este foarte încăpătoare, spectatorii având loc și pe scaunele de la nivelul superior al rândurilor inițiale.
  7. Și se pare că TNB-ul va avea o sală outdoor pe acoperiș când procesul de restaurare va fi terminat.

646x404

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *