Care știți cât e biletul la muzeu?

Am văzut acest mesaj pe pagina de Facebook „Noaptea muzeelor” :

Consideram ca este foarte necesar sa intervenim public cu o precizare pentru toti aceia care critica acest eveniment pentru cozile mari de la muzee, punand acest lucru pe seama gratuitatii oferite de muzee. In urma sondajului realizat de echipa RNMR anul trecut, cu ocazia Noptii Muzeelor, din chestionarea a 4000 de participanti la eveniment, gratuitatea ca motiv de participare la evenimentul Noaptea Muzeelor nu se afla intre primele trei in ordinea reiesita. Cred ca acest aspect nu mai are nevoie de comentarii.

Acuma stau și mă gândesc câți dintre cei care au participat la „Noaptea Muzeelor” noaptea trecută, acum un an, acum doi ani știu cât este prețul unui bilet în afara acestei perioade.Chiar și cu preț redus, pentru studenți.Că sunt sigur că prețurile din cluburile bucureștene ei le știu pe de rost.Plus că în restul anului rămân goale.

Partea bună este că în 24 de locații din 32 din București au trecut 144.350 vizitatori, primul loc fiind deținut de Antipa cu 18.672 vizitatori, muzeul de geologie cu 14.619 vizitatori și expoziția „World Press Photo” cu 15.000 de vizitatori.

noaptea_muzeelor_2013_75039000_39362700

foto via realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *