La Jeg® – documentar despre un business pentru studenți și nu numai

Povestea localului începe din 1991 când doamna Olimpia Ursales a.k.a. ”Mami”, bucătara – șefă de atunci a cantinei UPB, a închiriat de la universitate o cabină de portar unde a deschis un bufet sub numele de ”Expres Olimp” atrăgând clienți din rândul studenților.Un an mai târziu, afacerea s-a extins cu o terasă, închiriind de la UPB terenul din lateralul cabinei portarului (unde azi se află sala de consumație).

Trecând peste perioada în care localul a avut de suferit din diverse motive (financiare sau personale), dna Olimpia a început în 1998 colaborarea cu administratorul actual  – Cătălin State – care deținea o firmă de catering.Colaborare axată pe faptul că firma de catering a lui Cătălin urma să  distribuie pe bază de comandă mancare gătită de la bufetul deschis de dna Olimpia.Iar un an mai târziu, afacerea este vândută lui Cătălin State în septembrie 1999.

Cam aceasta ar fi un mic rezumat despre povestea acestui local studențesc, dar documentarul de mai jos arată că nu este așa :

2013-01-13_095114

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation