Cum se face Romania de cofetarie la fotbal

Spune presa ca scandalurile din fotbal il fac de cofetarie in Europa si in lume.Dar ei nu se vad pe ei.Ca o idee – ar fi bine sa mutam Liga 1 din Romania in Ungaria – poate mai avem o sansa.

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo – FC Barcelona, a spus că nu va mai aduce în România alte formaţii de top, fiind nemulţumit de declaraţiile venite din lumea fotbalului care au dus la scăderea credibilităţii partidei.

"Ce m-a deranjat au fost declaraţiile care au tot apărut pe marginea acetui meci. Păi, până în ziua meciului, când Barcelona aterizase la Bucureşti, au existat voci care se întrebau dacă e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui… Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, după ce am dat un interviu la o televiziune ungară, că nu ar fi rău să ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a întrebat reporterul dacă nu vrem să ducem Barca şi la Budapesta, şi am zis că de ce nu? Până se schimbă lucururile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta", a afirmat Thiess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *