Ce mi-a placut in practica de facultate

Astazi a fost ultima zi de practica in care toti am fost la facultate pentru ca profesoara care ne-a coordonat sa ne semneze caietele de practica (care majoritatea au fost agende primite de la Hofigal), sa dau colocviul de practica, sa completam un chestionar si sa discutam dupa toate acestea ce ne-a placut/ce nu ne-a placut in perioada de practica.Mentionez ca vor spune lucrurile per ansamblu.

Bine – nu mai zic de faptul ca doamnele de la sectia de microbiologie ma alintau “Raducu” .

Mi-a placut ca :

  1. Dna profesoara a fost mai mult decat foarte bine organizata si anume ca a stabilit o singura la care sa ne intalnim in acelasi autobuz (223) si sa mergem cu totii la practica (si ca am plecat cu totii de la locatia respectiva!), ca a fost foarte intelegatoare cu noi cand unii dintre noi am spus ca vom veni, dar mai tarziu.Si partea cea mai serioasa (si probabil cea mai amuzanta) cand urcam in autobuz avea mereu pixul si agenda pregatita pentru prezenta :).
  2. Cei care ne-au primit la Hofigal au fost foarte deschisi, dar in acelasi timp si foarte seriosi in ceea ce priveste securitatea noastra ca studenti (patru doamne ne-au facut protectia muncii, fiecare sefa de departament) si cea a lor cu semnarea unui contract de confidentialitate (ceea mi s-a parut normal).
  3. Am putut lua la activitatea celor din firma (ca am facut analize fizico-chimice sau ca am pregatit eprubetele si pipetele pentru sterilizare).
  4. Am vazut cum se face un medicament de la faza de pulbere la ambalare (si ca ne-au explicat rolul fiecarui aparat).
  5. Am putut purta discutii libere cu membrii departamentelor si unii chiar ne-au implicat si pe noi in proiectele lor.Si ca ne-au tratat ca pe niste colegi de-ai lor!

Nu mi-a placut ca :

  1. Nu am prea avut pauze de masa, dar noroc cu covrigii cu mac de la Unirii (in cazul meu)
  2. Drumul foarte obositor (dar va zic eu ca a meritat pentru ce am vazut).

Si acum evident – o poza de final de practica cu tot colectivul :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *