Scurt jurnal de practica (ziua XIV)

Trebuia sa vina si ultima zi de practica.Dar a fost  o frumoasa ultima zi de practica 🙂

Bineinteles ca azi cand am cu totii in sala de consiliu si am vazut ca pe o parte stateau membrii ai firmei (de la departamentele de Cercetare – Dezvoltare si Controlul Calitatii) mi-am asa in gandul meu “We’re doomed“.Dar bineinteles ei erau acolo pentru a explica ce incepusem ieri la capitolul “Cum se concepe un produs nou“.

Si am aflat ca ideile de noi produse nu vin dintr-o singura parte, ci din mai multe :);anume de la conducerea firmei, de la departamentul de Cercetare, etc.).Si ca un produs nou poate fi creat utilizand unul deja existent adaugandu-se acestuia un alt principiu activ (afirmatie cu care sunt de acord).

De asemenea se fac anumite studii clinice si un studiu al unui expert, iar prospectul la randul lui trebuie si el aprobat de o comisie si trebuie sa fie in acord cu legislatia europeana EMEA (European Medicines Agency).De asemenea, cele doua calitati pe care un produs din plante sunt eficienta si eficacitatea terapeutica.Si aici, de asemenea, sunt o serie de etape de urmat dintre care zic eu ca cele mai dragute sunt intocmirea dosarului de produs si analizele in fiecare etapa.Cat despre ambalare, cei de acolo ne-au spus ca se urmareste istoricul acelui produs si ca se recomanda pe fond legislativ blisterele datorita etanseitatii lor.

Partea festiva a fost cea mai tare zic deoarece intr-o pungulita mica erau mici biletele, iar pe unele scriau “Carte” si pe altele “Nu te supara”.Evident, eu avand larga si vasta experienta atat pe parcursul practicii cand mergeam cu autobuzul de la Hofigal pana la statia de metrou cat si in afara practicii in arta jocului de macaua – evident ca am avut biletul potrivit.Evident – ii felicit pe colegii mei Madalin si Ana pentru ca si ei au avut acelasi bilet.

Iar cartea se numeste “Factorul Omega-3 Dieta revolutionara omega-3 pentru sanatatea creierului si impotriva depresiei” de Dr.Andrew L. Stoll (foto sus).Iar mai jos aveti o galerie foto de la practica cu noi jucand carti in autobuz :)))) :

[nggallery id=69]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *