Sa va zic cum este pe la practica :D

De luni am inceput cu mic cu mare practica de facultate la Hofigal SA, o firma de produse cosmetice, suplimentare alimentare si medicamente pe baza pe plante.Probabil ca va intrebati cat de stricti si seriosi sunt cei care ne coordoneaza acolo, dat fiind faptul ca suntem intr-o companie cu capital 100% romanesc (dar privat) si fabrica unde se intampla toata frumusetea.

Va zic ca sunt foarte seriosi in ceea ce priveste siguranta personalului atat in laboratoarele lor cat si cea a fabricii in sine.

De exemplu, coordonatorul de la facultate (dna profesoara) ne-a spus sa ne luam halatele la noi pentru practica asta.Cei de la Hofigal ne-au comunicat luni : fara halate, fara nimic – doar cu o gentuta/borseta.De ce asa?Pentru ca vom primi in fiecare zi timp de 3 saptamani echipament de protectie de unica folosinta (capeliera, halat, botosi, protectie pentru barba/mustata).Ceea ce pentru ei inseamna niste bani cheltuiti.

Nu e suficient, nu?Astazi ni s-a tinut un instructaj de 15-20 min/departament.Si au fost patru persoane din firma specializate pe siguranta alimentelor, protectia mediului , masuri de buna practica si reguli de calitate si securitate.Deci fara bijuterii (cercei, lanturi si alte cele).

Mai vreti, da?O sa incheiem si un contract de confidentialitate si pe deasupra fiecare student are o rubrica a lui cu facultatea de unde este, ora la care a sosit si ora la care a plecat.Wild Enough?

Bine eu sincer pentru asemenea oameni am admiratie deoarece ne asigura si noua un cadru unde sa invatam si sa observam cum se fac lucrurile intr-o fabrica de medicamente – de la stadiul de cultura (planta) pana la produsul finit .Si evident salut prezenta lor in social media :).Si peste asta – sunt si ei oameni deschisi.

Revin sa va mai povestesc 😀

[nokia-maps template=”nokia.blue.place” sizes=”{‘width’: ‘640’,’height’: ‘480’}” href=”http://api.places.lbs.maps.nokia.com/places/v1/places/loc-dmVyc2lvbj0xO3RpdGxlPUludHJhcmVhK1NlcmVsb3I7bGF0PTQ0LjM5Mjc2O2xvbj0yNi4xNTU1NjtzdHJlZXQ9SW50cmFyZWErU2VyZWxvcjtjaXR5PUJ1Y2hhcmVzdDtwb3N0YWxDb2RlPTA0MDAwMDtjb3VudHJ5PVJPVTtzdGF0ZT1CdWNoYXJlc3Q7Y2F0ZWdvcnlJZD1zdHJlZXQtc3F1YXJl;context=Zmxvdy1pZD1jOTM1NTg4Mi02ODgyLTQ3ZjEtYWYyYS1kZGRlZmUxMDdkZWNfMTM0MDgwMzU4MjU2OV8wXzY5NTQmcmFuaz0w” zoomLevel=”17″ tileType=”map” ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *