Despre o initiativa foarte geniala | Dacioți până-n Mongolia

Mie unul imi place cand vad sau ma implic proiecte faine si care au substanta 100% si trebuie sa va marturisesc ca proiectul acesta pe care l-am vazut azi la Street Delivery m-a dat pe spate.Si plus de asta, baietii asta chiar isi vor implini visul. De asta le scriu aici pe blog ca sa vedeti ca Romania nu-i asa o tara trista (cum zic unii) si ca se pot face chestii geniale daca ele au substanta de mai sus si sustinatori.Si normal – ca sa le promovez :D.

Asa ca acum va prezint proiectul “Free Miorița – Dacioți până-n Mongolia” compus din Jules (Iulian Angheluta), Molo (Alexandru Molovata) si Nicu (Nicolae Stancu).Acesti trei aventurieri vor sa ajunga in Mongolia, mai exact sa participe la Mongol Rally care este cel mai mare si important raliu caritabil din lume.Iar startul acestuia are loc pe 16 iulie 2012 la Praga.Drumul are o lungime de numai 15.000 km, acesta trecand prin 15 tari (Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Ukbekistan, Tadjikistan, Kîrgîstan, Kazahstan, Rusia şi Mongolia) pana in capitala mongola Ulan Bator.

Cei care ii sustin sunt pe masura : Antena1, Jurnalul Nationalul, Top Gear, Feeder.ro, RockFM si Discovery Romania.Ar mai fi de adaugat si Rusu+Bortun Brand Growers.

Acum partea cea mai tare este ca vor avea ca masina de concurs o Dacia Berlina model de fabricatie 2003-2004 supranumita “Zambetul lui Iliescu” pe principiul ca deja suntem satui de atatea produsele care provin din import si citez :

Trăim într-o ţară invadată de chinezării, de produse importate. Ne-am gândit că poate fi momentul să ne întoarcem la brandurile noastre. Suntem români, suntem dacioţi, iar Dacia ne reprezintă, a făcut parte din copilăria noastră, a părinților noştri. Cu Dacia toţi bărbații din România au devenit mecanici pricepuți. O mașină simplă, fără pretenții, ca și noi.

…si sa-mi ziceti mie Papa Pius daca n-au dreptate baietii astia.Mai jos aveti niste contacte de unde puteti afla ceva mai multe despre ei si puteti ramane ancorati in povestile pe care le vor asterne in drumul spre Mongolia (ei asa au promis :D).

Free Miorita : Website | Twitter | Facebook

Dacioti pana-n Mongolia : Website | Twitter | Facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *