O campanie foarte frumoasa

Trebuie sa recunosc ca la noi se fac campanii foarte frumoase, despre am scris cu mult drag cum a fost cea cu  “Stationati pe dreapta” unde scopul acesteia era de a face loc persoanelor care se grabeau sa prinda metroul sa coboare mai repede pe scarile rulante.

La fel de frumoasa este si aceasta – poate chiar mai faina asa un pic.Campania se numeste “Doneaza Sacoul cel Bun” si este un parteneriat intre Asociatia Casa Ioana si Liberty Center.Scoul este unul foarte bun si anume de a ajuta persoanele care nu au un adapost permanent de a primi suport in gasirea unui loc de munca (si un venit stabil).

Probabil ca va intrebati care e faza cu “sacoul cel bun”.Ideea e urmatoarea : oamenii sunt incurajati sa doneze haine ingrijite pe care le-ar purta la un interviu sau in general pe strada.De ce aceste haine?Pentru ca persoanele pentru care se desfasoara aceasta campanie sa aiba incredere in propriile forte si sa se implice in activitati sociale.

Bine va las sa va descarcati in materie de pro si contra in comentarii, dar eu care mai mereu ma duc in Liberty Center (pentru cumparaturi de-ale casei – o maslina, o bulina, stiti voi) pot sa va spun ca unii chiar si-au donat hainele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *