Ceva schimbari la mine in online (de bine zic)

 

Ca 2012 e anul schimbarilor zic eu ca asta se vede peste tot.Si mai ales la mine mai ales ca pregatesc eu niste surprize de zile mari pentru majoritatea (incluzand si fetele) care ma cunosc asa personalmente.Si am decis sa incep procesul din online catre offline.

Asa ca prima schimbare a fost aceea sa-mi schimb username-ul de twitter din @brotacus in @oncescuradu (cica invers era luat deja).Si schimbarea a venit la sugestia lui Stefan Murgeanu. pe care mi-a adresat-o la Social Media Summit Bucuresti.Evident caruia ii multumesc :D.

Urmata si de a doua pe care am descoperit-o – culmea! – de 1 aprilie si anume ca am pagina la blog (sincer nici nu mai stiu cand am facut-o).Bine acum trebuie sa recunosc ca nu sunt adeptul fazei sa-mi pun pagina de facebook pe blog (adica nu prea ii vad rostul).Dar am zis sa intru si eu in randul lumii so there you have it.

Urmeaza sa umblu la sectiunea “Despre” in sensul ca o sa mai adaug unele si altele si cam atat :D.Binevenita ar fi o noua tema pentru blog, dar aici astept sugestii sau poate gasesc una pe net.

 

One Reply to “Ceva schimbari la mine in online (de bine zic)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *