Social Media Tuesday (partea II)

Dupa un social media summit si o masa luata cam pe fuga la McDonald’s, am pornit spre Teatrul Masca la Ziua Bloggerilor spre a vedea piesa “Comedia Erorilor” de William Shakespeare.Acolo m-am intalnit cu ceilalti bloggeri de la SMS – Semanticus, Cristian C. Birta, Claudiu Ciobanu, Stefan Murgeanu, Kriogen si plus multi altii printre care Camil Stoenescu, Serban Paun, George Hari Popescu si doamna parlamentar PNL Alina Gorghiu, cu care am si schimbat niste vorbe :D.

Inainte de a povesti despre piesa, cam as vrea sa punctez doua lucruri : primo – eu am fost si la repetetiile pentru piesa aceasta anul trecut si secundo – mi s-a confirmat caracterul interactiv al acestui teatru :D.Si o poza de la repetitii :

Pot sa spun ca am fost intampinati cu caldura la intrarea in teatru, ceea ce zic eu ca este un foarte mare plus fata de celelalte teatre.Am conversat inainte de piesa afara la un pahar de cafea, ceai sau cola (pe care am baut-o inauntru pana la urma).

Pot sa va spun ca in aceasta piesa spectatorul traieste toate tipurile de sentimente – de la tristete la fericire, de la pierderea cuiva drag la regasirea lui, de la ura la iubire si cel mai important – de la moarte la viata…Plus de asta – intervine si interactiunea spectator – actor (despre care am mai vorbit pe aici) cu rolul de a amplifica acete sentimente.Si sincer – am trait-o pe propria piele.Dar a fost foarte bine.

Ma pur si simplu nu am cuvinte..oricat m-as stradui sa scriu ceva :)).Despre piesa si fotografii de la evenimentul de aseara gasiti pe linkurile de mai jos :

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *