Pe unde si cum m-am plimbat anul asta (II)

Cum am cam fost tres occupe zilele trecute (dar am avut motiv bun), am zis sa continui retrospectiva anului 2011 aici pe blog.Si acum sa ne concentram pe vara care a fost foarte fructoasa din punct de vedere 2.0

  • IUNIE

Asa ca pe sfarsitul lui iunie mi-am facut intrarea si pe Google Plus , despre care am scris un articol destul de comprehensiv despre ce si cum arata.Si totodata mi-am si eu cu parerica despre scindarea de la Academia Catavencu .

Si de asemenea am riscat un piculet si am instalat plug-in-ul antispam al celor de la BitDefender, despre care pot sa spun ca si in momentul in care am scris acest post taie si spanzura tot spamul si o alternativa la Akismet.

Si am fost si la meciurile de la IRB Nations Cup alaturi de alti tovarasi (si tovarase) din blogosfera autohtona la invitatia lui Chinezu unde prin alte faze comice (Semanticus stie), ne-am simtit bine si ne-am distrat.

ASC-UB-ul a facut si trei ani de existenta pe la jumatatea lunii si am sarbatorit studenteste in Centru Vechi in clubul Chat Noir.Si am fost si la Festivalul de Living Statues al celor de la Teatrul Masca si am fost si la Palatul Sutu pentru a vedea o expozitie a dosarelor detinutilor de la inchisoarea de la Ramnicu Sarat.

Si ca sa terminam cu luna iunie, niste cercetatori care se cred urmasi ai lui Chuck Norris vor sa afle unde s-a pierdut “jumatate de univers” si am scris alt articol util despre modul de functionare al paper.li.

  • IULIE

Am scris un articol foarte fain despre de ce e bine sa te protejezi cand faci sex ma si credeti-ma motivu’ e bun :)))))).Dar sa fim seriosi si sa punctam faptul ca am facut un an in online.Si am facut si un interviu cu Iusan Livia, care a castigat un domeniu.

Pe langa unele articole foarte folositoare despre tips, tricks & tweaks pentru Google Plus pe care le-am scris, am remarcat si ceva din zona entertainment-ului si anume ca celebrul serial Dallas revine pe micile ecrane.

De asemenea, am remarcat si descoperirea variantei romane a celebrei teorii a relativitatii si am facut si o selectie a reclamelor in care a aparut Darth Vader, evident cu un bonus la final.

  • AUGUST

Google Translate se joaca de-a alba neagra cu noi (la modul cel mai serios vorbind), iar tot Google ne ofera un serviciu de e-mail mai ceva ca plajele din Copa Cabana.

Si am avut si Targ.Balci.Fest si anul acesta unde impreuna cu voluntarii de la Danube.EDU am vizionat filme (si mancat popcorn si baut limonada) in prima zi a festivalului.Si am dat iar cu parerica despre o idee de rebranding a marcii Coca-Cola.

Si am aflat ca Romania e mai mare decat credem noi ca e zau asa.Iar pe la jumatatea lui august am avut si Serbarile Timisoreana la Oltenita , unde a fost foarte fain in acele 4 zile de festival :D.Si totodata am descoperit un alt loc unde se duc oamenii dupa ce mor – unul mai tehnic asa.

Am mai scris si despre sursele traficului de pe acest site (evident am fost transparent 100%).Si probabil tatal tuturor articolelor de pe aici – am explicat “Cum se face o parodie cu Hitler”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *